dissabte, 22 de febrer del 2014

Articles sobre educació emocional

L’Observatori FAROS Sant Joan de Déu és la plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Ja fa dos anys que aquest col·lectiu ens va sorprendre amb la publicació d'un treball molt interessant amb el títol Com educar les emocions. En aquesta publicació, diversos especialistes en el tema exposaven els seus treballs relacionats amb la intel·ligència emocional. Publicació que va ser presentada en públic per Eduard Punset a l'auditori de Sant Joan de Déu. Un aditori ple de gom a gom (unes 400 persones) més la gent que el seguia en directe per la xarxa.

Aquesta setmana l’Observatori FAROS torna a publicar a la seva web un seguit d'articles relacionats amb la intel·ligència emocional. Articles que van des de l'educació emocional en la família a l'educació emocional a les escoles, passant per la gestió de les emocions en nens amb malalties cròniques.

En el següent video la doctora en psicologia M. Ángeles Mairena comenta la relació que hi ha entre tenir més intel·ligència emocional i ser més feliç, alhora que permet disposar de més recursos que possibilitaran el fet de reduir l'ansietat. Comenta també que les primeres emocions en els nadons seran fonamental per gaudir d'una vida plena, i que la bona gestió emocionals dels pares és la clau perquè els fills puguin gestionar bé les seves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada