dijous, 11 d’abril del 2013

Finalitza el curs d’Educació Emocional per a docents de l’Institut Vil·la Romana de la Garriga



El dimecres 10 d’abril de 2013 es va portar a terme l’última sessió del curs. En aquesta última sessió va consistir en una posada en comú de les activitats que els docents van aplicar a l’aula i en una valoració del curs.
La sessió va ser molt enriquidora per a tots, tants pels docents com pels formadors. Tothom va poder exposar la seva experiència en l’aplicació d’activitats d’educació emocional a l’aula.

Pau Folch Marín – Tècnic docent del CRP i supervisor del curs, va manifestar: “ la sessió ha estat com un manual de bones pràctiques que caldria fer a tots els centres educatius” i felicitava a tots per la feina feta.

Tant l’Íngrid Ferrer  com en Ricard Jordà, formadors del curs,  es van mostrar molt satisfets pel nivell d’implicació de l’equip directiu i dels participants, així com dels resultats obtinguts en la transferència a l’aula.

Els docents, aquesta vegada com alumnes del curs, van valorar molt positivament la formació i la seva aplicabilitat a l’aula i en les pròpies relacions personals. Tanmateix esperen que en els propers cursos escolars es pugui continuar aquesta formació ara iniciada.

Aplicant l’educació emocional:

       Millora del clima de l’aula
       Disminueixen els conflictes entre alumnes i entre alumnes i professorat
       Disminueixen els conflictes entre les persones
       Millora la predisposició cap a l’aprenentatge
       Millora l’estat de salut
       Es redueix la sensació de Burn-out del professorat
       Es Milloren les relacions personals


Detall del Racó de les emocions de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. Foto: R. Jordà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada